Girbau - Esponellà i Fills - Serveis

Serveis
El nostre Servei Postvenda ajuda a garantir que els productes i les solucions funcionin d’una manera fiable i eficient.
La nostra proximitat és la vostra tranquil•litat. Tenim una amplia xarxa d'assistència tècnica oficial (SAT), tant nacional com internacional, per oferir-vos un servei de màxima qualitat en el mínim temps possible.
Podreu contactar amb experts dels productes Girbau, un servei de Suport i Manteniment in-situ perquè el vostre negoci és la nostra prioritat, així com un servei de Gestió de Recanvis originals, garantint la màxima fiabilitat de tots els components oferts.
Us oferim tota la informació i documentació tècnica, accessible des de la web, www.girbau.cat i la formació mitjançant la programació de diferents cursos, per estar sempre al dia dels productes i solucions Girbau.
Girbau- Esponellà i Fills

Empresa
Els orígens es remunten fa 90 anys, quan el besavi Pere Girbau Barbosa, que creia que l’electricitat era el futur, va obrir un taller d’electromecànica. Així naixia l’empresa Girbau. Aquest negoci l’impulsà el seu fill, l’avi Joan Girbau Vilageliu. L’activitat d’aquest taller era la fabricació i reparació de tot tipus d’aparells electromecànics, des de ràdios, taules de raigs X, fins a rentadores domèstiques. En paral•lel es varen obrir les botigues de Radio Girbau dedicades a la venda d’electrodomèstics i aparells de radio i TV.

Actualment a la empresa Esponellà i Fills, sóm fidels els origens de GIRBAU, respectant tota la dedicació que ha realitzat la familia Girbau. I possem tota la professionalitat que ens ha fet grans en el nostre sector, per aixó oferim una gran flota de experts per oferir-li una qüalitat, servei al client i post-venda. 
Girbau- Esponellà i Fills

Productes:
Divisió bugaderia comercial:
  • Sistema de rentat “Rentadores”
HS Series Flotant Alta velocitat
MG Series Rígida Alta velocitat
MS Series Rígida Velocitat Mitja
LS Series Rígida Velocitat Mitja
Inteli Manage Tool Expert
  • Sistema de planxat "Planxadores"
PB/PBP Series
Compact Series
P Series
P-86
  • Sistema de assecat "Assecadores rotatives"
ED Sèries
SLI Series
STI Series
SE – 7
Per a més informació visiti www.girbau.cat.

Girbau Warranty Program (GWP)
Girbau acompanya el llançament de nous productes sota el lema 'Ho fabriquem, ho garantim' amb la introducció d'un programa especial de garanties denominat 'Girbau Warranty Program', on s'amplia la cobertura de la garantia general Girbau de fins a 3 i 5 anys.
Tots els productes no inclosos en aquest programa seguiran gaudint de les actuals condicions generals de la garantia Girbau.

Girbau Warranty Program (GWP)
Gaudeix d'una garantia de fins a 3 anys en peces de recanvi amb la compra de qualsevol màquina Girbau de les detallades, únicament registrant la garantia de la màquina a través del web de Girbau.
Ampliació garantia 2 anys addicionals per ampliacions de fins a 5 anys consultar condicions.